Skip to content

IMAGEM Beleid rondom COVID-19

na verdere maatregelen

24 maart 2020 – Maandag 23 maart heeft het kabinet aangescherpte maatregelen genomen om het Coronavirus onder controle te krijgen. Dit betekent voor onze klanten het volgende;

  • De medewerkers van IMAGEM voeren zijn/haar werkzaamheden uit vanuit huis. Het kan daarom voorkomen dat u soms achtergrond geluiden hoort bij telefonische of videogesprekken. Wij proberen dit te voorkomen, maar vragen hiervoor begrip.
  • Alle fysieke bijeenkomsten, ook tot 100 personen, zullen tot 1 juni geen doorgang vinden. Dit geldt ook voor de Grip op Geo evenementen. IMAGEM werkt hiervoor aan een passende oplossing, zodat u wij alsnog belangrijke informatie en kennis met u kunnen delen.
  • Fysieke afspraken worden omgezet naar een videoconferencing. Onze collega’s zullen hierover contact met u opnemen.

IMAGEM volgt deze maatregelen op tot 1 juni 2020.

U kunt deze nieuwe maatregelen ook terugvinden op rijksoverheid >>

Wij vertrouwen erop u voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact op met Sabina Willemsen via ons algemeen telefoonnummer 055 2002 055. 

Onze telefonische helpdesk is gewoon bereikbaar op 055 2002 055, en wij doen er alles aan om de benodigde ondersteuning te leveren voor de continuïteit van uw bedrijfssystemen.